Comunicat Spitalul clinic Sfanta Maria

Stimați pacienți și aparținători, in contextul evolutiei situatiei epidemiologice actuala referitoare la evolutia infectiei cu Covid -19 va aducem la cunostinta urmatoarele:
1. Vă asigurăm că toate măsurile luate au în vedere, în primul rând, grija pentru pacienții noștri, evitarea expunerii lor la riscuri suplimentare. Vă mulțumim pentru înțelegere.
2. Vă reamintim faptul că Spitalul Sfanta Maria nu este un spital de urgență. Vă rugăm ca, în măsura în care este posibil, să amânați prezentarea la spital, pentru a nu vă expune unor riscuri suplimentare.
3. Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, să respectați cu strictețe măsurile de prevenție comunicate oficial și să evitați aglomerațiile.
4. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru desfășurarea în bune condiții a activității medicale, pentru limitarea riscurilor, în binele pacienților noștri.
5. Vă recomandăm să luați în considerare doar informațiile transmise din sursele oficiale. Pentru recomandări și alte informații, puteți suna la linia TELVERDE, pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății (📞0 800 800 358)
Conducerea Spitalului Clinic Sfanta Maria, administrat de Primăria Municipiului București prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, vă transmite faptul că ia toate măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
Va comunicam masurile cu impact direct asupra pacienților noștri și a aparținătorilor acestora:
⛔️ RESTRICȚIONAREA ACCESULUI ÎN SPITAL
în prezent accesul în spital este permis doar pacienților, în urma triajului epidemiologic. Aparținătorii pacienților internați nu mai au acces în incinta spitalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
🔎 PUNCT DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC
începând de astăzi, 12 martie, este funcțional punctul de triaj epidemiologic. Acesta este situat la intrarea în spital, într-un spațiu special amenajat. Toți pacienții sunt triați la intrarea în spital, prin verificarea temperaturii, a simptomatologiei și completarea formularului de anchetă epidemiologică. Până în acest moment nu s-a înregistrat niciun caz de pacient cu suspiciune de infecție respiratorie acută cu COVID-19.
📒 INSTRUIREA PERSONALULUI
întregul personal al spitalului a fost instruit și cunoaște toate măsurile care trebuie luate în această situație de urgență.
💉 LIMITAREA PROCEDURILOR MEDICALE
în situațiile în care este posibil optăm pentru amânarea intervențiilor programate și concentrarea eforturilor echipelor medicale pe pacienții aflați în stare critică și ne pregătim judicios pentru perioada următoare.
🛒 STOCURI MATERIALE
am asigurat stocurile de materiale sanitare și dezinfectanți necesare pentru următoarea perioadă, pentru buna funcționare a activității în spital.
🧹 CURĂȚENIA ȘI DEZINFECȚIA
am intensificat activitățile de curățenie și dezinfecție în toată incinta spitalului.
CONDUCEREA SPITALULUI SFANTA MARIA

Lasa un cometariu

fifteen − seven =Comunicat Spitalul clinic Sfanta Maria