Sectiile medicale cuprind sectii de medicina interna si reumatologie completate de compartimentele medicale de cardiologie, pneumologie, oncologie medicala, gastroenterologie si kinetoterapie care sunt in plina ascensiune.

Activitatea din cadrul sectiilor medicale are ca obiectiv principal tratarea pacienților cu afecțiuni medicale acute sau cornice, reacutizate și de a garanta posibilitatea continuării tratamentelor sau investigațiilor în regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua printr-o abordare multidisciplinară.

Echipa de medici au competenta de a rezolva probleme de diagnostic dificil in conditiile unei patologii complexe si trateaza adulti cu afectiuni reumatologice, osteoarticulare, cardiace, respiratorii, digestive, renale, etc.

Cele mai frecvente patologii reumatologice tratate în Clinică sunt: Lupusul eritematos sitemic, Sclerodermia sistemică, Vasculitele sistemice, Polimiozita și dermatomiozita, Boala Behcet, Osteoporoza, Boala artrozică vertebroperiferică, Poliartrita reumatoidă, Spondilita anchilozantă, Artropatia psoriazică Guta, Condrocalcinoza și alte boli metabolice, precum și patologii cardiace, gastrointestinale și pulmonare.